Sharon Osbourne spune că partida de sex, din tinereţe, cu Jay Leno a durat doar o secundă

Vedeta TV Sharon Osbourne a glumit, într-un interviu recent, despre partida sa de sex cu Jay Leno, din urmă cu peste 37 de ani, care a durat "o secundă", prea puţin pentru a fi fost o "experienţă plăcută".

1523 afișări
Imaginea articolului Sharon Osbourne spune că partida de sex, din tinereţe, cu Jay Leno a durat doar o secundă

Sharon Osbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sharon Osbourne, în vârstă de 62 de ani, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a povestit aventura sa cu Jay Leno, fostul prezentator al emisiunii TV "The Tonight Show", într-un interviu acordat, marţi, emisiunii "The Howard Stern Show", informează contactmusic.com.

Aventura celor doi a avut loc pe când Osbourne avea 25 de ani şi nu era încă măritată cu rockerul Ozzy Osbourne, solist al trupei rock Black Sabbath. Sharon a spus că partida de sex nu a fost o experienţă plăcută, pentru că a durat prea puţin.

"A durat doar un minut, aşa că o să zic că a fost doar o secundă, asta a fost. Nu a fost plăcut, nu a durat destul de mult", a spus Sharon Osbourne, insistând apoi că nu îşi mai aminteşte altceva, pentru că totul s-a petrecut cu foarte mult timp în urmă.

Sharon Osbourne s-a căsătorit cu Ozzy Osbourne în 1982, iar cei doi au împreună trei copii, Aimee, în vârstă de 31 de ani, Kelly, în vârstă de 30 de ani, şi Jack, în vârstă de 29 de ani.

Vedeta TV a mai vorbit despre relaţia sa cu Jay Leno în 2013, când a precizat că legătura a fost mai importantă pentru ea decât pentru Leno. "Dintr-una într-alta, a venit la mine acasă şi am avut o mică aventură", a spus Sharon Osbourne.

În septembrie 2013, Jay Leno a vorbit, la rândul său, despre mica aventură pe care a avut-o cu britanica şi a declarat că Sharon obişnuia să îl sune la miezul nopţii şi îl ţinea de vorbă câte o oră.

"Asta s-a întâmplat când amândoi eram singuri. M-a văzut la The Comedy Store, eu nu o cunoşteam, şi a făcut rost de numărul meu de telefon şi mă suna în fiecare seară şi stăteam de vorbă o oră. Mă suna doar, nu mi-a spus cine este. Dar avea accent britanic şi era foarte inteligentă", a declarat Leno în 2013.

Sharon Osbourne este compozitoare, scriitoare şi realizatoare de televiziune britanică, devenită celebră după ce a apărut alături de soţul ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi de copiii lor, în reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a făcut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent". Biografia ei, intitulată "Extreme", s-a vândut în peste două milioane de copii. Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori că a fost persoana care a reuşit să relanseze cariera muzicală a soţului ei, prin înfiinţarea festivalului Ozzfest. Sharon şi Ozzy Osbourne au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.

Jay Leno, actor de stand-up comedy, în vârstă de 64 de ani, care a prezentat emisiunea "Tonight Show" timp de 22 de ani, la postul TV american NBC, celebru şi pentru părul său alb şi bărbia proeminentă, a devenit o veritabilă "instituţie naţională" în Statele Unite, captând atenţia americanilor cu monologurile sale introductive în care îşi tachina invitaţii, indiferent de funcţia şi de statutul acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici