Sharon Stone îşi vinde hainele la licitaţie în scopuri caritabile

Actriţa Sharon Stone a donat articole vestimentare de lux din propria garderobă pentru a fi vândute online în cadrul unei licitaţii organizate pe site-ul de profil sharity.org, banii obţinuţi fiind destinaţi unei fundaţii pentru tineri.

238 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone îşi vinde hainele la licitaţie în scopuri caritabile

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Sharon Stone a donat site-ului sharity.org peste 50 de ţinute şi accesorii purtate de-a lungul anilor pe covorul roşu, printre care rochii de designer, jachete, 20 de perechi de pantofi şi 10 eşarfe, informează contactmusic.com.

Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi organizaţiei YaLa - Young Leaders, o platformă media dedicată tinerilor, pentru a promova pacea în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

"Tinerii sprijină cu adevărat pacea şi comunică unii cu alţii. Ei vor să îndepărteze sentimentul de teamă provocat de ideea de a nu şti ce se întâmplă", a spus Sharon Stone, care este directorul cultural al acestei platforme.

Licitaţia online se va încheia pe 23 iulie.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici