Shia LaBeouf a apărut complet gol într-un videoclip al grupului islandez Sigur Ros - VIDEO

Actorul american Shia LaBeouf a renunţat complet la haine şi a apărut nud în videoclipul piesei "Fjogur Piano", lansat luni de grupul islandez Sigur Ros.

397 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf a apărut complet gol într-un videoclip al grupului islandez Sigur Ros - VIDEO

Shia LaBeouf a apărut complet gol într-un videoclip al grupului islandez Sigur Ros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Videoclipul piesei "Fjogur Piano" - ce are o lungime de peste opt minute - a fost regizat de Alma Har'el. Piesa apare pe cel mai recent album al grupului islandez, intitulat "Valtari", informează accesshollywood.com.

Videoclipul are o conotaţie profund artistică şi conţine scene de nuditate - atât feminină, cât şi masculină - secvenţe de dans, imagini cu caracatiţe şi cu acadele colorate.

Potrivit basistului Georg Holm, ideea videoclipului aparţine lui Alma Har'el şi Shia LaBeouf.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur".

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Sigur Ros este un grup islandez înfiinţat în anul 1994 al cărui stil muzical include influenţe din rock, pop şi muzică clasică. Renumit pentru sunetul său eteric, falsetto-urile vocale ale solistului Jónsi Birgisson şi folosirea tehnicii "bowed guitar" (utilizarea unui arcuş pentru a cânta la chitară, n.r.), grupul Sigur Ros s-a remarcat şi prin încorporarea unor elemente clasice şi estetice minimaliste în muzica sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici