Shia LaBeouf face tratament contra dependenţei de alcool

Actorul Shia LaBeouf, care s-a internat într-o clinică după ce a fost arestat, pe 26 iunie, pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentaţii de pe Broadway, New York, face tratament contra dependenţei de alcool, a declarat, marţi, purtătoarea de cuvânt a acestuia.

151 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf face tratament contra dependenţei de alcool

Shia LaBeouf (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Shia LaBeouf, în vârstă de 28 de ani, a solicitat de bunăvoie asistenţă pentru tratarea dependenţei de alcool, a spus într-un comunicat Melissa Kates, purtătoarea de cuvânt a actorului.

Pe 26 iunie, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, violarea proprietăţii şi hărţuire, după ce a fumat şi a avut un comportament "zgomotos şi turbulent" în timpul unei reprezentaţii a spectacolului "Cabaret", care a avut loc în teatrul Studio 54, de pe Broadway.

"(Shia, n.r.) a înţeles că faptele sale recente reprezintă un simptom al unor probleme de sănătate mai importante şi a făcut primul pas spre recuperarea atât de necesară", a declarat Melissa Kates.

Shia LaBeouf, extrem de afectat după incidentul din 26 iunie, nu a pledat nici vinovat, nici nevinovat în urma acuzaţiilor aduse de poliţia din New York, acestea fiind contravenţii şi violări ale unor prevederi legale pentru care actorul riscă cel mult o pedeapsă minimă cu închisoarea, în cazul unei condamnări.

LaBeouf, care a jucat recent în cele două lungmetraje "Nimfomana/ Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie, pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a filmat, alături de Brad Pitt, pentru drama de război "Fury", de David Ayer, care va avea premiera în România pe 14 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici