Shia LaBeouf va regiza un documentar despre Marilyn Manson

Actorul Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers", a declarat într-o emisiune de televiziune americană că va regiza un documentar despre rockerul Marilyn Manson.

155 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf va regiza un documentar despre Marilyn Manson

Shia LaBeouf va regiza un documentar despre Marilyn Manson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit rollingstone.com, Shia LaBeouf a făcut această declaraţie în emisiunea "Live With Regis and Kelly". Actorul i-a mărturisit gazdei acestei emisiuni, Kelly Ripa, care a declarat că şi ea este o admiratoare a rockerului Marilyn Manson, că a avut ocazia să viziteze reşedinţa pe care muzicianul o are în cartierul West Hollywood din Los Angeles.

Marilyn Manson l-a invitat în reşedinţa lui pe Shia LaBeouf - care a regizat deja câteva videoclipuri pentru trupele Kid Cudi şi Cage - pentru a filma un documentar despre el şi despre maniera în care rockerul american înregistrează cel de-al optulea album din carieră.

"Nu există lumini în camera lui. Are nişte uşi mari metalice, iar atunci când le-a deschis, a apărut în faţa mea într-un kimono, un kimono mare şi roz. E ca un fel de «bârlog». Nu există lumini şi trebuie să te foloseşti de telefonul tău mobil pentru a te ghida prin încăpere", a declarat Shia LaBeouf.

Cel de-al optulea album de studio din cariera rockerului Marilyn Manson, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va fi lansat pe piaţă în a doua jumătate a acestui an.

Shia LaBeouf, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), un lungmetraj care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Lungmetrajul "Transformers: Dark of the Moon" a avut premiera mondială pe 29 iunie. Primele două filme ale acestei francize au obţinut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Marilyn Manson este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" şi "Beautiful People". În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest.

Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici