Shirley Maclaine a făcut sex cu trei bărbaţi într-o singură zi

Actriţa americană Shirley Maclaine, care susţine că a avut o relaţie deschisă cu fostul ei soţ Steve Parker, a declarat într-un interviu recent că a făcut sex, în tinereţe, cu trei bărbaţi într-o singură zi.

482 afișări
Imaginea articolului Shirley Maclaine a făcut sex cu trei bărbaţi într-o singură zi

Shirley Maclaine a făcut sex cu trei bărbaţi într-o singură zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 76 de ani, sora celebrului actor Warren Beatty, a mărturisit recent în emisiunea de televiziune prezentată de Oprah Winfrey că a avut o relaţie deschisă cu fostul ei soţ Steve Parker, pe parcursul celor 30 de ani de căsnicie, precizând însă faptul că era mai mult interesată de "aventurile amoroase" decât de "escapadele sexuale", informează contactmusic.com.

"Am avut multe aventuri amoroase - şi mulţi amanţi îngrozitori. Nu eram interesată de escapade sexuale, însă am încercat şi acest lucru o dată. M-am culcat cu trei persoane într-o singură zi. Am avut o relaţie deschisă cu soţul meu. Am avut aventuri, dar şi el a avut. Eram foarte buni prieteni. Nu mă voi recăsători niciodată", a declarat actriţa americană.

Shirley Maclaine a avut câteva relaţii cu actori importanţi ai vremii, precum Robert Mitchum şi Yves Montand, dar şi cu câţiva regizori, însă a ţinut să precizeze că nu a fost niciodată interesată de ideea unei aventuri cu actorii Jack Lemmon şi Jack Nicholson.

"Nu mă simţeam atrasă de Jack (Jack Lemmon, n.r.). Era un drăguţ. Parcă era mătuşa mea Rose. Nu avea acea confuzie periculoasă, complicată, sexuală şi dominatoare pe care îmi place să o stimulez la bărbaţii de care mă simt atrasă", a declarat actriţa.

Vorbind despre Jack Nicholson, actriţa americană a declarat: "Era prea mult pentru mine! Nu, chiar era prea mult. Cred că mi-ar plăcea o astfel de atracţie periculoasă dacă ea ar fi controlabilă. Iar el nu era aşa. E autentic periculos".

Shirley Maclaine are o fiică, actriţa Sachi Parker, în vârstă de 54 de ani, cu fostul ei soţ Steve Parker, de care a divorţat în 1982. Actriţa americană a fost recomensată în anul 1983 cu premiul Oscar pentru rolul din comedia "Vorbe de alint / Terms of Endearment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici