Şi-au început "cariera" la McDonald's. VEDETELE care au LUCRAT la fast-food înainte de a deveni faimoase - GALERIE FOTO

Numeroase vedete şi-au început "carierele" lucrând pentru lanţul de restaurante McDonald's înainte de a deveni celebre.

6587 afișări
Imaginea articolului Şi-au început "cariera" la McDonald's. VEDETELE care au LUCRAT la fast-food înainte de a deveni faimoase - GALERIE FOTO

Şi-au început "cariera" la McDonald's. VEDETELE care au LUCRAT la fast-food înainte de a deveni faimoase (Imagine: hepta)

Printre acestea se numără realizatori TV cunoscuţi în întreaga lume, precum Oprah Winfrey sau Jay Leno, cântăreţe ca Shania Twain, Pink sau actriţe celebre precum Sharon Stone sau Andie MacDowell.

GALERIE FOTO

Fostul soţ al lui Heidi Klum, Seal, a lucrat şi el în tinereţe la McDonald's, la fel ca atletul Carl Lewis sau solistul trupei Limp Bizkit, Fred Durst.

Grupul celebrităţilor care au fost angajate la cunoscutul lanţ de fast-food îi mai cuprinde pe Rachel Adams, Keenan Wayans, Macy Gray sau Star Jones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici