Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, piruetă în faţa biroului său

Cea mai tânără femeie din Congresului SUA, de doar 29 de ani, a răspuns criticilor legate de un dans din facultate, cu o nouă înregistrare făcută în faţa biroului său din Camera Reprezentanţilor, în prima zi de lucru în legislativ.

1985 afișări
Imaginea articolului Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, piruetă în faţa biroului său

Şi femeile din Congres pot dansa! Alexandria Ocasio-Cortez, cea mai tânără membră a Camerei Reprezentanţilor, a dansat în faţa biroului său

Cu o zi înainte ca Alexandria Ocasio-Cortez să fi fost oficial învestită, o înregistrare veche de aproape zece ani în care a dansat ca studentă la Universitatea din Boston a reapărut pe Twitter, aparent într-un efort de a o face de râs.

Vineri, Ocasio-Cortez a postat un nou videoclip cu dansul ei în faţa noului său birou, în sălile Congresului, în tonul melodiei War a lui Edwin Starr.

"Am auzit că Partidul Republican crede că femeile dansatoare sunt scandaloase. Să aştepte până vor afla că şi femeile din Congres dansează de asemenea!", a scris Ocasio-Cortez, membră a Partidului Democrat.

Postarea iniţială a fost vizualizată de peste 8 milioane de ori.

Dar „critica” a determinat în cele din urmă un val mult mai mare de sprijin online pentru membra Congresului.

"Vreau ca Alexandria Ocasio-Cortez să-mi dea lecţii de dans", a afirmat actorul din Star Trek, George Takei, în timp ce actorul Russell Crowe a declarat "fantastic" dansul.

Videoclipul în care apare Ocasio-Cortez este făcut împreună cu studenţii de la Universitatea din Boston. Videoclipul a fost postat pe YouTube în 2010, când Ocasio-Cortez a fost licenţiată.

Alexandria s-a născut în Bronx pe 13 octombrie 1989, mama sa fiind portoricană, şi a candidat din partea democraţilor în circumscripţia electorală 14 din New York, care include Queens şi Bronx.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici