Sibiu: Doi pui de urs, rămaşi fără mamă, s-au aciuat într-o curte. Ei au fost duşi într-un adăpost

  • Doi pui de urşi au fost salvaţi dintr-o curte din judeţul Sibiu.
  • Ei s-au aciuat acolo după ce s-au pierdut de ursoaică.
  • Deoarece mama nu a venit, proprietarul gospodăriei a solicitat ajutorul specialiştilor, iar puii au fost transportaţi într-un sanctuar al animalelor.
1178 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Doi pui de urs, rămaşi fără mamă, s-au aciuat într-o curte. Ei au fost duşi într-un adăpost

Sursa foto: Mediafaxfoto

Animalele au fost găsite lângă o casă din Biertan, judeţul Sibiu. Este vorba despre două ursoaice de doar două luni care erau înfometate şi speriate. Propietarul casei le-a adăpostit în aşteptarea ursoaicei şi apoi a cerut ajutorul specialiştilor.

„Erau singure, înfometate şi extrem de speriate! În zadar a aşteptat-o omul pe mama urs...aceasta nu a venit, deşi micuţele au strigat-o neîncetat. Pentru a le feri de pericole, să cadă pradă câinilor sau altor animale din zonă, omul le-a lăsat peste noapte în curtea lui, sperând că ursoaica va apărea. Nu a apărut nici peste noapte şi nici a doua zi. Văzând că ursulicele sunt slăbite, deshidratate, iar viaţa lor era în pericol şi pentru că nu aveau nicio şansă singure, omul a decis să ne solicite ajutorul”, au povestit, pe Facebook, reprezentanţii sanctuarului AMP Libearty.

Puii au fost duşi în pădurea de stejar AMP Libearty unde sunt îngrijiţi de specialişti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici