Sienna Miller este însărcinată

Actriţa Sienna Miller este însărcinată cu iubitul ei, actorul Tom Sturridge, cei doi aşteptând primul lor copil.

327 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller este însărcinată

Sienna Miller este însărcinată (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Sienna Miller, în vârstă de 30 de ani, are o relaţie de mai puţin de un an de zile cu Tom Sturridge, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cei doi şi-ar fi anunţat prietenii şi familia că actriţa este însărcinată, înaintea Crăciunului. Sienna şi Tom nu au confirmat însă până în acest moment informaţia.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi nu au planuri să se căsătorească. "Prietenii ei sunt foarte fericiţi pentru relaţia acesteia cu Tom. El este tânăr, dar este o persoană matură şi un băiat bun", a mai spus aceeaşi sursă.

Totuşi, potrivit unor relatări din presa americană, Sienna Miller şi Tom Sturridge s-ar fi logodit, la Paris, de Crăciun.

Sienna Miller a avut o relaţie cu Jude Law marcată de numeroase împăcări şi despărţiri. Cei doi s-au despărţit definitiv la începutul anului 2011. Cele două vedete au avut o relaţie şi la mijlocul deceniului trecut, dar şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice.

Totuşi, cei doi s-au împăcat în 2009 şi şi-au făcut publică relaţia în mai 2010. Potrivit presei britanice, cei doi actori au făcut un nou pas în relaţia lor şi au cumpărat o casă în Londra, care a costat circa 12 milioane de dolari, unde s-au mutat împreună, în noiembrie 2010.

Sienna Miller a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici