Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite

Actriţa Sienna Miller, care a apărut în mai multe filme produse la Hollywood, susţine că este prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite, informează site-ul femalefirst.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite

Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să mă mut cândva în Statele Unite. În acest moment chiar nu îmi permit asta. Poate dacă o să joc şi în filmul «G.I. Joe 3» o să am suficienţi bani să îmi cumpăr o casă acolo, pentru că apariţiile în spectacolele de pe Broadway nu îţi oferă o astfel de posibilitate", a declarat Miller.

"Am o casă la Londra pe care încerc să o vând, dar nu este un moment prea bun pentru vânzările de proprietăţi. O să păstrez cabana pe care o am la ţară, pentru că acolo îmi petrec cel mai mult timp. Acolo este un fel de rai pentru mine. Până nu îmi vând casa din Londra nu pot să mă mut în altă parte, deşi ar fi logic să stau în Los Angeles", a mai spus actriţa.

Sienna Miller, care s-a născut la New York, dar a crescut la Londra, adoră timpul petrecut în America, deşi uneori îi este dor să aibă grijă de grădina ei sau să viziteze barurile din Marea Britanie.

"Anglia este cu siguranţă casa mea. Încă locuiesc la Londra, dar îmi place şi la Los Angeles. Mă simt foarte bine acolo, dar îmi este dor din când în când de un bar britanic. Am fost crescută în Marea Britanie şi câinele meu este acolo, la fel şi cabana şi grădina mea care are nevoie de îngrijire. Familia mea este acolo şi de fapt acolo este acasă", a mai spus Miller.

"Cu singuranţă sunt o englezoaică, dar în acelaşi timp mă bucur că pot să călătoresc şi acum mă simt chiar foarte bine la Los Angeles. Toată lumea este foarte optimistă şi activă în Los Angeles, în timp ce la Londra atmosfera poate fi chiar îngrozitoare", a povestit artista.

Sienna Miller, în vârstă de 27 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006), "Triunghiul dragostei" (2008) şi "G.I. Joe: Rise of Cobra" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici