Sienna Miller, rasă pe cap, într-un nou proiect cinematografic

Actriţa britanică Sienna Miller va suferi o schimbare dramatică de look, urmând să apară cu craniul ras în următorul ei proiect cinematografic, filmul "Camille", informează allocine.fr.

31 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller, rasă pe cap, într-un nou proiect cinematografic

Sienna Miller, rasă pe cap, într-un nou proiect cinematografic

Filmul "Camille" reprezintă primul lungmetraj regizat de Gregory MacKenzie şi va prezenta luna de miere a unui cuplu, petrecută la cascada Niagara. Miller va renunţa la machiaj şi la părul ei blond, schimbându-şi radical imaginea sexi. Ea va interpreta rolul tinerei soţii, bolnavă, cu craniul ras, aflată în pragul morţii.

Alături de Miller, în rolul soţului din film, apare actorul american James Franco, cunoscut pentru rolurile sale din seria "Omul-Păianjen", "Pineapple Express: O afacere riscanta" şi "Milk". Actorii David Carradine ("Kill Bill") şi Scott Glenn ("Tăcerea mieilor") vor apărea şi ei în acest proiect cinematografic.

Sienna Miller, în vârstă de 27 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). Miller urmează să apară pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra", a cărui lansare va avea loc în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici