Silvio Berlusconi va lansa un album muzical împreună cu un cântăreţ napoletan

Silvio Berlusconi şi cântăreţul napoletan Mariano Apicella vor lansa un nou album muzical pe 22 noiembrie, intitulat "Vero Amore" ("Dragoste adevărată"), informează site-ul Libero-News.it.

104 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi va lansa un album muzical împreună cu un cântăreţ napoletan

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Presa italiană şi cea internaţională se întrebau de ceva vreme de ce a tot fost amânată lansarea albumului muzical al premierului italian. Iniţial, lansarea era programată pentru luna septembrie, dar nimeni nu ştia de ce albumul premierului încă nu apăruse în magazine.

Presa speculase că întârzierile s-ar datora problemelor politice şi economice cu care se confruntă premierul Italiei, dar cântăreţul Mariano Apicella a explicat: "Am avut unele probleme tehnice: un saxofon nu funcţiona, o baterie nu suna bine, dar acum totul este în regulă şi discul poate apărea pe 22 noiembrie".

Contribuţia lui Silvio Berlusconi la acest album este la versurile melodiilor, în timp ce cântăreţul napoletan Mariano Apicella se ocupă de compoziţie şi de interpretare.

"Eu şi Silvio suntem buni prieteni şi amândoi suntem oameni pasionali", a declarat Mariano Apicella.

Premierul Silvio Berlusconi este criticat dur pe plan intern şi chiar la nivel internaţional pentru întârzierile în aplicarea măsurilor necesare reducerii datoriei publice a Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici