Silvio Berlusconi vrea scuze de la soţia lui

Premierul italian Silvio Berlusconi spune că o împăcare cu soţia sa, Veronica Lario, este imposibilă şi îi cere acesteia să îşi ceară scuze în public, într-un interviu acordat Corriere della Sera, în timp ce problemele lor conjugale se află pe prima pagină a ziarelor italiene.

70 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi vrea scuze de la soţia lui

Veronica Lario şi Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat de jurnaliştii cotidianului italian despre o eventuală împăcare cu soţia lui, Silvio Berlusconi a declarat: "Nu cred. Nu ştiu dacă mai vreau să fac asta, de această dată. Veronica ar trebui să îmi ceară scuze în mod public. Şi nu ştiu dacă asta va fi de ajuns".

"Este pentru a treia oară când îmi dă o lovitură în plină campanie electorală. E prea mult", a adăugat Berlusconi.

Într-un alt interviu, acordat cotidianului La Stampa, şeful guvernului italian s-a declarat "preocupat" şi "dezamăgit". "Am rezistat într-o situaţie dificilă (căsătoria, n.r.) din dragoste pentru copiii noştri, dar acum s-a terminat, nu mai există condiţiile pentru a putea continua (relaţia, n.r.)", a declarat Silvio Berlusconi pentru La Stampa.

Referindu-se la expunerea mediatică a acestei situaţii, care se află pe prima pagină a ziarelor italiene, Berlusconi o consideră "o poveste care ar fi trebuit să rămână privată", el declarând că nu reuşeşte să înţeleagă "cum a putut aceasta să ajungă în ziare".

Duminică, premierul italian declara că această chestiune personală "este dureroasă", aparţine "sferei vieţii private" şi că i se pare corect "să nu mai vorbească despre ea".

În schimb, luni, Silvio Berlusconi a trecut la ofensivă, acordând pentru două publicaţii italiene interviuri în care afirmă că soţia lui "a căzut în capcană", deoarece a crezut în informaţiile publicate în presă.

În urmă cu patru zile, Veronica Lario l-a atacat dur pe Silvio Berlusconi pentru intenţia de a include celebrităţi feminine pe listele electorale ale partidului său pentru alegerile europene din iunie, ceea ce l-a obligat pe premierul italian să renunţe, deocamdată, la respectiva iniţiativă. De asemenea, Veronica Lario s-a arătat indignată de faptul că soţul ei a participat, în urmă cu o săptămână, la petrecerea de majorat a unei tinere blonde din Neapole, care îi spune lui Berlusconi "papi". Potrivit soţiei sale, premierul italian nu a fost prezent la nicio petrecere de majorat a propriilor copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici