Simplu cântă în deschiderea concertului Black Eyed Peas din România

Concertul Black Eyed Peas, care va avea loc la Bucureşti pe 15 septembrie, va fi deschis de un recital susţinut de formaţia Simplu.

12 afișări
Imaginea articolului Simplu cântă în deschiderea concertului Black Eyed Peas din România

Simplu cântă în deschiderea concertului Black Eyed Peas din România

Concertul este inclus în cadrul unui turneu mondial intitulat "Pepsi Black Blue and You".

Simley, unul dintre membrii trupei Simplu, a semnat un parteneriat local cu PepsiCo România, devenind astfel imaginea Pepsi şi alăturându-se multor vedete din lumea muzicii internaţionale care au promovat imaginea companiei de-a lungul timpului, precum Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Jennifer Lopez, Beyonce şi Cristina Aguilera.

Imaginea lui Smiley va fi folosită în campaniile publicitare Pepsi şi în promoţii, oferindu-le fanilor şansa de a fi mai aproape de cântăreţul lor preferat. "Este o onoare pentru mine să reprezint imaginea Pepsi, alături de staruri ca cei de la The Black Eyed Peas. Am primit propunerea cu bucurie şi am acceptat-o fără să stau mult pe gânduri", a declarat el. De asemenea, cântăreţul joacă alături de cei de la The Black Eyed Peas în noul spot Pepsi, intitulat "Jump", ce va fi lansat sâmbătă în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici