Sinead O'Connor şi-a anulat turneul mondial din 2012, din cauza unei "căderi nervoase serioase"

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor şi-a anulat toate concertele incluse în turneul mondial pe care urma să îl susţină în 2012, din cauza unei "căderi nervoase foarte serioase".

239 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor şi-a anulat turneul mondial din 2012, din cauza unei "căderi nervoase serioase"

Sinead O'Connor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu un imens regret trebuie să anunţ că am anulat toate concertele din turneul meu din acest an, întrucât sunt foarte bolnavă, din cauza tulburării bipolare de care sufăr. Îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate de această anulare", a anunţat artista într-un mesaj postat pe site-ul ei, informează hollywoodreporter.com.

Cântăreaţa irlandeză se luptă cu o depresie severă de mulţi ani, iar în 2011 a ţinut prima pagină a ziarelor cu articole care prezentau mesajele ei cu tentă suicidară pe care le-a postat pe Twitter.

"Aşa cum ştiţi cu toţii, am suferit o cădere nervoasă foarte serioasă în perioada decembrie - martie, iar medicii m-au sfătuit să nu pornesc în acest turneu. Nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni, mai ales că turneul era deja programat pentru a coincide cu lansarea noului meu album", a adăugat Sinead O'Connor.

Acest turneu trebuia să aibă loc în 2012, pentru a promova cel mai recent material discografic al cântăreţei irlandeze, "How About I Be Me (And You Be You)?", care a fost lansat în luna februarie.

Sinead O'Connor a fost diagonosticată cu tulburare bipolară în anul 2003. În 2007, ea a dezvăluit în emisiunea realizată şi prezentată de Oprah Winfrey că a încercat să se sinucidă în ziua în care a împlinit vârsta de 33 de ani (în 1999).

În vârstă de 45 de ani, cântăreaţa irlandeză s-a internat într-o clinică pentru a se trata de depresie, la începutul acestui an, după eşecul celui de-al patrulea mariaj al ei, cu Barry Herridge. Cei doi s-au căsătorit pe 8 decembrie 2011, la Las Vegas, dar s-au despărţit după doar 16 zile.

Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă şi garderoba androgină sunt noţiunile cu care Sinead O'Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese în anii '80 - '90 egalitatea între noţiunile de feminitate şi sexualitate.

Sinead O'Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasă de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici