Singapore: Un profesor fura lenjeria intimă a studentelor din campus

Un profesor, în vârstă de 39 de ani, de la o universitate din China, a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de furt de lenjerie intimă dintr-un cămin al unui campus universitar.

2 afișări
Imaginea articolului Singapore: Un profesor fura lenjeria intimă a studentelor din campus

Un profesor din Singapore fura lenjeria intimă a studentelor din campus (Sursa: Mediafax Foto)

Bărbatul a fost acuzat de furtul pieselor de lenjerie în luna decembrie a anului trecut.

El predă la o universitate din China, însă, în momentul infracţiunii, se afla în Singapore, pentru a-şi da demisia de la postul său de acolo. Profesorul a fost surprins de un gardian al căminului în care s-a strecurat, acesta găsind în rucsacul bărbatului mai multe piese de lenjerie intimă feminină.

"Am auzit poveşti despre lenjerie intimă furată, dar niciodată nu am crezut că mi se va întâmpla mie", a declarat o studentă, victimă a infracţiunii profesorului.

Avocatul apărării a spus că bărbatul suferă de o boală psihică şi că a început să fure lenjerie feminină de la vârsta de 14 ani. El a mai spus că profesorul este o persoană onorabilă şi bună, care nu a avut intenţia de a cauza neplăceri proprietarelor pieselor vestimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici