Sister Bliss de la Faithless mixează la Bucureşti

Sister Bliss, membră a trupei Faithless, va mixa la Bucureşti în cadrul unui concert pe care îl va susţine, pe 16 noiembrie, la Kristal Glam Club, au declarat organizatorii evenimentului.

4 afișări
Imaginea articolului Sister Bliss de la Faithless mixează la Bucureşti

Sister Bliss de la Faithless mixează la Bucureşti

Preţul biletelor la concert nu a fost încă stabilit.

Sister Bliss, pe numele adăvărat Ayalah Bentovim, este o instrumentistă, DJ şi producătoare britanică cunoscută atât pentru faptul că face parte din trupa Faithless, cât şi pentru remixurile pe care le realizează alături de Rollo Armstrong pentru diverşi artişti.

Ea a început să studieze muzica încă de la vârsta de cinci ani, când a învăţat să cânte la pian, trecând apoi la vioară, saxofon şi bas.

Din 1995, ea este membră a trupei Faithless, alături de Rollo şi Maxi Jazz. Faithless susţine numeroase turnee, şi chiar dacă Rollo preferă să stea în studio, Sister Bliss poate fi văzută pe scenă, alături de Maxi.

Formaţia a concertat în România de trei ori, ultima dată la sfârşitul lunii iunie, când a adunat un public de peste 13.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici