Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N' Roses, a solicitat anularea procedurii de divorţ de soţia lui Perla Ferrar, informează contactmusic.com.

28 afișări
Imaginea articolului Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ

Slash a solicitat anularea procedurii de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul chitarist al trupei americane Guns N' Roses, al cărui nume real este Saul Hudson, s-a răzgândit în privinţa divorţului de Perla Ferrar. Chitaristul american solicitase divorţul în faţa Curţii Superioare din Los Angeles în luna august, invocând "diferenţe ireconciliabile".

La două luni după acea decizie, chitaristul a solicitat anularea procedurii, informează site-ul TMZ.com.

Slash şi Perla Ferrar s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii - London Emilio, în vârstă de opt ani, şi Cash Anthony, în vârstă de şase ani. În documentele depuse la tribunal în luna august muzicianul a solicitat custodia comună asupra copiilor şi s-a declarat de acord cu plata unei pensii alimentare.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

În martie 2009, rockerul în vârstă de 45 de ani declarase că soţia Perla Ferrar şi familia au fost elementele decisive care l-au ajutat "să se liniştească" şi să "scape de toate acele lucruri rele" din trecut, mărturisind că de peste patru ani nu mai consumă droguri şi nici alcool.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici