Slash intenţionează să lanseze un album solo (Video)

Celebrul chitarist rock Slash intenţionează să lanseze în 2009 un album solo, potrivit declaraţiei pe care muzicianul a făcut-o revistei de specialitate Bilboard.

16 afișări
Imaginea articolului Slash intenţionează să lanseze un album solo (Video)

Slash intenţionează să lanseze un album solo (Imagine: Mediafax/AFP)

Slash a mărturisit că se află în perioada de finalizare a fazei demo pentru proiectul lui solo şi că speră să poată să înregistreze noul material la începutul anului viitor.

Celebrul chitarist a început să creeze noile piese în timpul ultimului turneu susţinut alături de trupa Velvet Revolver şi a declarat că acestea au fost realizate atât în stilul cântecelor compuse pentru trupa sa actuală, cât şi pentru fosta formaţie în care a activat, Guns N' Roses. Slash a mărturisit că a simţit nevoia să se desprindă puţin de politica şi de democraţia dintr-o trupă rock, pentru a se dedica unui material care va fi doar al său. "Sunt multe lucruri pe care nu am libertatea să le fac într-o trupă", a completat Slash.

Slash plănuieşte să folosească solişti diferiţi pentru fiecare piesă de pe albumul lui solo, dar nu a divulgat deocamdată numele acestora. "Sunt tot felul de solişti extrem de cunoscuţi", a fost tot ce a declarat Slash. "La fel cum şi eu am cântat pe multe dintre discurile altora, la fel vor veni unii acum să cânte pentru mine", a mai spus el.

Slash a admis faptul că proiectul lui solo va fi întrerupt dacă trupa Velvet Revolver va găsi un înlocuitor pentru vocalistul Scott Weiland în viitorul apropiat. Trupa Velvet Revolver a refuzat oferta de a organiza această căutare prin intermediul unei emisiuni de televiziune de genul reality show, motivând că "există o mare lipsă de integritate în timpul acelui proces", însă dispune de multe oferte, inclusiv din partea unor solişti renumiţi, al căror interes i-a surprins pe cei din trupă.

"E greu să scoţi un material original cu vocea unui solist renumit, deoarece oamenii sunt obişnuiţi să îl asculte cântând în altă parte şi într-un alt stil", a adăugat Slash.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează sub numele de Slash, este cunoscut publicului şi ca fost chitarist al Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din muzica rock.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici