Slash şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N' Roses, şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie, informează dailymail.co.uk.

496 afișări
Imaginea articolului Slash şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie

Slash şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie (Imagine: HEPTA)

Cei doi au mai avut probleme în căsnicie în trecut. Astfel, în 2010, Slash a depus actele pentru divorţ, la Curtea Superioară din Los Angeles, invocând diferenţe ireconciliabile. Totuşi, patru luni mai târziu, chitaristul american a solicitat anularea procedurii de divorţ. Totodată, în 2011, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de căsătorie.

Însă, cei doi au decis din nou să se despartă. Potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de site-ul TMZ, Perla a plecat în mod intempestiv în Hawaii împreună cu copiii cuplului.

Înainte să plece, Perla, în vârstă de 39 de ani, i-ar fi spus soţului său, în vârstă de 49 de ani, că cei doi au nevoie de timp pentru a-şi rezolva problemele. Cu toate acestea, Perla nu a depus încă actele pentru divorţ, a mai spus sursa citată.

Slash şi Perla Ferrar s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii - London Emilio, în vârstă de 12 ani, şi Cash Anthony, în vârstă de opt ani.

Aceasta este cea de-a doua căsnicie a muzicianului american, care a divorţat în 1997 de prima lui soţie, Renee Suran, după un mariaj care a durat cinci ani.

În martie 2009, rockerul declara că soţia Perla Ferrar şi familia au fost elementele decisive care l-au ajutat "să se liniştească" şi să "scape de toate acele lucruri rele" din trecut, mărturisind că de peste patru ani nu mai consuma droguri şi nici alcool.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Chitaristul american şi-a lansat cel de-al doilea album solo, intitulat "Apocalyptic Love", pe 21 mai 2012.

Artistul american a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în februarie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici