Slatina: Tentativă de stabilire a recordului pentru cel mai mare cor care cântă imnul naţional

Locuitorii oraşului Slatina vor să stabilească un nou record în România, pentru cel mai mare cor care cântă imnul naţional, de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie, peste 2.500 de persoane fiind aşteptate să participe la acest eveniment.

332 afișări
Imaginea articolului Slatina: Tentativă de stabilire a recordului pentru cel mai mare cor care cântă imnul naţional

Slatina: Tentativă de stabilire a recordului pentru cel mai mare cor care cântă imnul naţional

Minel Prina, viceprimarul din Slatina, care exercită şi atribuţiile de primar, vrea să stabilească un nou record împreună cu locuitorii oraşului, pe 24 ianuarie.

"Până în prezent, au făcut cea mai mare horă din lume şi au înălţat cel mai mare steag din România, acum vrem să cânte cu toţii imnul naţional în cel mai mare cor din ţară. Trebuie să vină cu toţii să cânte «Deşteaptă-te române!». O nouă surpriză, dar şi o provocare în acelaşi timp îi aşteaptă pe slătineni la începutul anului 2013", a declarat Minel Prina.

Viceprimarul a mai anunţat că evenimentul va avea loc pe esplanada din centrul oraşului şi se aşteaptă ca din cor să facă parte peste 2.500 de persoane. "Suntem convinşi că vor veni cel puţin 2.500 de oameni. Slătinenii sunt foarte receptivi şi le vom pune invitaţii în cutiile poştale. De asemenea, facem apel la ei prin intermediul mediei locale", a mai spus Prina.

În anul 2006, tot pe 24 ianuarie, Slatina a intrat în Guinness World Record, după ce în centrul oraşului a fost formată cea mai mare horă din lume, în care s-au prins 13.820 de participanţi. De asemenea, la Slatina a fost preparată în toamna anului trecut cea mai mare ciorbă de praz din ţară, iar pe 1 decembrie a fost arborat cel mai mare steag din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici