Slayer concertează la Bucureşti pe 25 iunie

Trupa americană de trash metal Slayer va concerta la Bucureşti, pe 25 iunie, în cadrul festivalului Sonisphere, se arată pe site-ul oficial al formaţiei.

98 afișări
Imaginea articolului Slayer concertează la Bucureşti pe 25 iunie

Kerry King, chitarist şi fondator al formaţiei Slayer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Slayer este o formaţie înfiinţată în California, în 1981. Bazele trupei au fost puse de chitariştii Jeff Hanneman şi Kerry King. Slayer s-a bucurat de succes odată cu lansarea discului "Reign in Blood", în 1986. Trupa este catalogată ca făcând parte din "the Big Four" (cei patru mari), alături de Metallica, Anthrax şi Megadeth.

De-a lungul carierei, trupa a câştigat două premii Grammy la categoria "Best Metal Performance". De asemenea, formaţia este nominalizată şi anul acesta pentru acelaşi premiu, cu piesa "Hate Worldwide". Aceasta este inclusă pe albumul "World Painted Blood", cel de-al 11-lea material de studio semnat Slayer, care a fost lansat în noiembrie anul trecut.

Festivalul Sonisphere şi-a anunţat pe site-ul oficial prezenţa, în 2010, şi la Bucureşti, între 25 şi 27 iunie, însă până în prezent nu au fost divulgate detalii cu privire la trupele care vor concerta. Având în vedere line up-ul european anunţat până în prezent, nucleul headliner-ilor evenimentului este format din Metallica, Slayer, Megadeath şi Anthrax. Însă în unele ţări pe afiş figurează şi nume precum Iron Maiden (Suedia, Finlanda, Marea Britanie), Placebo (Marea Britanie), Iggy & The Stooges (Suedia, Finlanda, Marea Britanie), HIM (Finlanda), Alice Cooper (Finlanda, Suedia, Marea Britanie), Rammstein (Marea Britanie). Pentru Bucureşti, Sofia (Bulgaria), Atena (Grecia), Istanbul (Turcia) şi Barcelona (Spania), programul festivalului Sonisphere nu a fost deocamdată dezvăluit.

Raining Blood

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici