Smiley a slăbit în pandemie 10 kilograme! Cum a reuşit?

  • Smiley a pierdut în greutate 10 kilograme în 4 luni
  • Artistul spune că a făcut mult sport şi a încercat să renunţe la dulciuri
  • Smiley a profitat de izolare şi a făcut lucruri de care nu avea timp înainte
7029 afișări

Eşti curios ce mai face Smiley? Ei bine, artistul îţi spune că şi pe el l-a afectat această perioadă. La începutul pandemiei nu a putut să accepte ideea de a sta în casă degeaba , aşa că şi-a căutat cât mai multe activităţi care să îl ţină preocupat. Smiley a încercat să profite de izolare şi spune că a citit mai mult, s-a uitat la filme şi a lucrat foarte mult în studio. A pus mult accent pe un nou stil de viaţă mai sănătos iar rezultatele sunt deja vizibile. Totuşi, la un lucru n-a putut renunţa: la desert.

„În perioada asta am făcut sport mai mult ca niciodată, sunt foarte bucuros că am reuşit să mă organizez un pic, am slăbit cam 10 kg din februarie până acum”, povesteşte Smiley. „Fără chestii adiţionale, doar sport şi dietă pe alocuri aşa cat am putut că la mine e complicat cu dulciurile.”

Întrebat dacă este un fan al dulciurilor, Smiley răspunde: „Extrem de mare! Adică tortul de ziua Feliciei, când am sărbătorit-o pe Feli la studio, jumate din tort l-am mâncat eu, asta ca sa înţelegeti. Asta a fost felia mea, a zis <<Feli din Poveste>> şi eu am zis că felia mea e mai mare.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici