Smiley cântă pentru cei care luptă cu epidemia: Vă mulţumim pentru că ne aveţi în grijă!

Smiley a lansat o piesă muzicală „pentru a mulţumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”. Melodia este dedicată tuturor celor care luptă cu epidemia şi se numeşte „Cine-i salveaza pe eroi?”.

328 afișări
Imaginea articolului Smiley cântă pentru cei care luptă cu epidemia: Vă mulţumim pentru că ne aveţi în grijă!

Smiley cântă pentru cei care luptă cu epidemia: Vă mulţumim pentru că ne aveţi în grijă!

„Cu toţii am avut în viaţă acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit şi ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ţi-ai dorit să îi mulţumeşti, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulţumi Eroului. Pentru a mulţumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el”, spune Smiley, anunţând noua sa piesă.

Melodia este dedicată tuturor celor care luptă cu epidemia şi se numeşte ”Cine-i salveaza pe eroi?”.

„Mama e asistent medical, are 60 de ani împliniţi în februarie a.c, are o tumoră la cap şi încă lucrează. Nu aveţi idee cum îmi e inima de fiecare dată când nu răspunde la telefon...”, a comentat piesa lui Smiley şi a lui Cabron o fană.

„Fiica mea este radiolog în Madrid. Aceste zile sunt terorifice, oboseală, stres, lacrimi, momente foarte grele, atât pt pacienţi, pt familiile acestora dar şi pt tot personalul sanitar, organe de ordine, toţi toti cei care stau în picioare şi în faţă ca noi ceilalţi să stăm liniştiţi. Atât trebuie să facem noi #sastamacasa#. Te felicit !!! Esti un om deosebit !!”, a completat o altă persoană care a ascultat piesa lansată.

„Ştiu, afară sunt probleme mari, dar nu e ca şi cum viaţa nu ar fi plină de ele în general. Am citit despre ele şi în sutele de comentarii de pe Youtube, la noua mea piesă: Cine-i salvează pe eroi? sunt zeci de eroi care mi-au scris în cuvinte, acolo, ce trăiesc în zilele astea. Vă mulţumesc! vă mulţumim pentru că ne aveţi în grijă!”, a revenit câtăreţul după ce a primit reacţile la noua sa piesă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
smiley,
melodie,
pandemie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici