Smiley, în turneu naţional #Confesiune. Oraşele în care artistul "Aprinde scânteia" | VIDEO

Cântăreţul Smiley va pleca în turneul naţional #Confesiune, care se va desfăşura în perioada 29 octombrie-18 noiembrie, în principalele oraşe din ţară, şi care este prefaţat de lansarea videoclipului unei noi piese, "Aprinde scânteia", un featuring cu Dorian, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

686 afișări
Imaginea articolului Smiley, în turneu naţional #Confesiune. Oraşele în care artistul  "Aprinde scânteia" | VIDEO

Smiley, în turneu naţional #Confesiune. Oraşele în care artistul "Aprinde scânteia" | VIDEO

Smiley a lansat videoclipul piesei "Aprinde scânteia", prima piesă a artistului în 2018, o mărturie personală despre viaţă şi libertatea de a fi.

"Cu toţii avem nevoie de încurajări, în conditţile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înţelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă şi am făcut-o pentru noi înşine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place", spune Smiley.

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga, ilustrează perfect mesajul lui Smiley. Filmat în mai multe locuri din Bucureşti, videoclipul este ca un "memento despre noi şi despre visurile noastre de când eram copii", iar Dorian este cel care a avut ideea clipului, mai spune artistul.

Pentru "Aprinde scânteia", Smiley şi Dorian au lucrat cu producătorii Şerban Cazan şi Roland Kiss, cântecul fiind produs în studiourile HaHaHa Production şi lansat împreună cu Cat Music.

Turneul #Confesiune va începe pe 29 octombrie, la Galaţi, şi se va încheia pe 18 noiembrie, la Constanţa. Biletele pot fi achiziţionate de pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune şi www.bilete.smiley.ro.

Organizatorii turneului naţional Confesiune sunt HaHaHa Production şi Sublime Romania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici