Smiley, Inna şi Alexandra Stan, printre artiştii români nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012

Smiley, Inna şi Alexandra Stan se numără printre artiştii români nominalizaţi la ediţia de anul acesta a Balkan Music Awards, trofee care vor fi decernate la Sofia, în Bulgaria, pe 16 iunie, potrivit unui comunicat.

466 afișări
Imaginea articolului Smiley, Inna şi Alexandra Stan, printre artiştii români nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012

Smiley, Inna şi Alexandra Stan, printre artiştii români nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"M-a surprins foarte tare această nominalizare. N-am ştiut că muzica mea a ajuns în Balcani şi asta îmi dă curajul să cred în continuare în ceea ce fac. Sper să adun cât mai multe voturi şi să câştig!", a declarat Smiley, nominalizat la categoria "cel mai bun cântăreţ din Balcani".

Având în vedere succesul de care se bucură, Smiley are şanse mari să plece acasă cu trofeul anul acesta. "Dream Girl", cea mai recentă piesă a artistului, a fost number one în topurile din România nouă săptămâni la rând. De altfel, Smiley lucrează în prezent la un nou album, pe care îl va lansa în 2012.

Anul acesta, la premiile Balkan Music au fost nominalizaţi mai mulţi artişti români: Inna, la categoria "cea mai buna cântăreaţă din Balcani", Deepside Deejays şi Play & Win, la categoria "cel mai bun duet/ grup", Alexandra Stan, la categoria "cel mai bun videoclip" ("1.000.000"). Totodată, la categoria "cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2011" au fost nominalizate piesele "All My People" (Sasha Lopez & Andrea D feat. Broono), "Endless" (Inna), "Get Back (ASAP)" (Alexandra Stan), "Lovely Words" (Ela Rose), "Senorita" (Allexinno & Starchild).

Premiile Balkan Music Awards, organizate de Balkanika Music Television, se află la cea de-a treia ediţie.

Publicul îşi poate vota favoriţii la Balkan Music Awards 2012 până pe 8 aprilie, pe site-ul balkanmuzicawards.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici