Smokie revine la Bucureşti, pentru un concert de Crăciun (Video)

Smokie revine la Bucureşti pentru a susţine, pe 19 decembrie, concertul "Christmas with Smokie & 101 Violins", la Sala Polivalentă, în cadrul spectacolului formaţia urmând să fie acompaniată de o orchestră, informează organizatorii evenimentului.

24 afișări
Imaginea articolului Smokie revine la Bucureşti, pentru un concert de Crăciun (Video)

Smokie revine la Bucureşti, pentru un concert de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto)

Trupa britanică va evolua în cadrul acestui eveniment alături de orchestra "101 Viori", dirijată de Marius Hristescu, oferind un show inedit.

În 1982, Smokie a concertat şi alături orchestra Operei din Paris, însă respectiva formaţie era compusă, la acea vreme, din mai puţin de 60 de instrumentişti.

În cadrul evenimentului de la Sala Polivalentă, Smokie va interpreta într-o manieră originală piese celebre care au consacrat trupa, precum "Living Next Door to Alice", "Don't Play Your Rock'n'Roll to Me", "If You Think You Know How to Love Me", "I'll Meet You At Midnight" etc., repertoriu ce se va remarca printr-un sound pus în valoare şi de echipamentul tehnic special pregătit pentru eveniment.

Anul acesta, trupa Smokie a lansat albumul "Eclipse", ce cuprinde piese din întreaga activitate muzicală a faimosului grup, reorchestrate acustic.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi se găsesc la Sala Palatului, magazinul Unirea, magazinul Muzica, reţeaua Germanos, blt.ro, bilete.ro şi vreaubilet.ro, iar preţurile variază în funcţie de categoria de loc, între 100 şi 200 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici