Snoop Dogg, noul director de creaţie al casei Priority Records - GALERIE FOTO

Celebrul rapper american Snoop Dogg a fost numit în funcţia de director de creaţie al casei Priority Records, o divizie a grupului EMI, această numire echivalând în opinia specialiştilor din domeniu cu o încercare de revitalizare a acestui brand venerabil al muzicii rap, informează Variety. com.

377 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg, noul director de creaţie al casei Priority Records - GALERIE FOTO

Snoop Dogg, noul director de creaţie al casei Priority Records (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Snoop Dogg

Snoop Dogg, considerat un adevărat "titan" al curentul rap de pe coasta de vest a Statelor Unite, va fi producătorul executiv al unor discuri lansate de Priority Records în 2010, anul în care renumita casă de discuri celebrează a 25-a aniversare.

Priority Records este casa de discuri care a lansat o serie de pionieri ai curentului rap din California, precum NWA, Eazy-E, Ice Cube şi Westside Connection.

Revenind astfel la casa de discuri care i-a lansat materialele discografice la începutul acestui deceniu, Snoop Dogg îşi va lansa următorul lui disc, intitulat "Malice 'N Wonderland", în luna decembrie. Produs de Dr. Dre, Pharrell şi the Dreams, noul material va cuprinde şi câteva colaborări ale lui Dogg cu nume mari din muzica rapp şi R&B, precum R. Kelly, Soulka Boy şi Jazmine Sullivan.

Snoop Dogg

Ted Chung, managerul lui Snoop Dogg, va deveni noul brand manager al casei Priority Records.

Cordozar Calvin Broadus Jr., născut pe 20 octombrie 1970 şi cunoscut sub denumirea Snoop Dogg (în trecut Snoop Doggy Dogg), este un rapper american, nominalizat la premiile Grammy, producător muzical, dar şi actor de film. Snoop este un MC reprezentant pentru scena de hip-hop de pe Coasta de Vest a SUA, el fiind unul dintre cei mai cunoscuţi protejaţi ai lui Dr. Dre.

Snoop Dogg

Snoop Dogg şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc.

Who Am I

Gin an Juice

Groupie Luv

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti, în faţa unui public de circa 4.700 de persoane. Concertul său de la Bucureşti a făcut parte dintr-un turneu pe care artistul l-a susţinut în Europa, între 27 august şi 24 septembrie. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici