Snowboarder-ul Seppe Smits sare, pe 27 martie, peste Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Snowboarder-ul belgian Seppe Smits vine în România pentru a sări, pe 27 martie, peste Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

22 afișări
Imaginea articolului Snowboarder-ul Seppe Smits sare, pe 27 martie, peste Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Snowboarder-ul Seppe Smits sare, pe 27 martie, peste Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac (Imagine: Mediafax Foto)

Seppe Smits, în vârstă de 19 ani, va efectua, pe 27 martie, de la ora 12.00, o săritură peste Hotelul de Gheaţă.

Seppe Smits practică toate disciplinele de snowboard, freestyle, big air, halfpipe şi slopestyle, însă preferatul său rămâne "big air-ul", mai ales că se poate mândri şi cu titulatura de vicecampion mondial la această disciplină.

După săritură, Seppe Smits va face şi o demonstraţie de snowboarding freestyle şi big air pentru cei prezenţi la eveniment.

Pe 18 februarie 2007, Smits a câştigat prima cursă a Federaţiei Internaţionale de Schi, la slope style, eveniment care s-a desfăşurat la Kopaonik, în Serbia. La debutul său în cadrul cupei mondiale, la Landgraaf, în sezonul 2007/2008, Smits a terminat competiţia pe poziţia 39 la big air. Smits şi-a croit primul drum pe podimul mondial la campionatul din 2008/2009, când a câştigat locul al treilea la big air în Stockholm. La campionatul mondial de snowboarding din 2009, Seppe Smits a câştigat medalia de argint, devenind astfel vicecampion mondial, la numai 18 ani.

Construcţia unicului Hotel de Gheaţă din Europa de Sud-Est a fost finalizată în 24 decembrie 2009. Proiectul de marketing turistic "Ice Hotel Bâlea Lac" are ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Făgăraş, precum şi crearea şi dezvoltarea unui brand turistic pentru Bâlea Lac.

Suprafaţa totală de construcţie a hotelului este de aproximativ 650 de metri pătraţi. Hotelul dispune de zece camere duble, un Ice Bar, un Ice Restaurant şi o esplanadă cu o expoziţie de statui din gheaţă. Fiecare cameră poartă numele unui filosof cunoscut, român sau străin, acolo fiind expuse scurte prezentări ale filosofilor respectivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici