Soacra mică i-a născut ginerelui un copil, după ce i-a însoţit pe tinerii miri în luna de miere. Cu cine a ales să rămână bărbatul

Un bărbat din Marea Britanie şi-a părăsit soţia pentru mama acesteia, cu care a şi conceput un copil în timp ce se aflau cu toţii în luna de miere. Bărbatul a avut de ales între mamă şi fiică şi s-a căsătorit cu fosta soacră la 1 an după prima nuntă.

26635 afișări
Imaginea articolului Soacra mică i-a născut ginerelui un copil, după ce i-a însoţit pe tinerii miri în luna de miere. Cu cine a ales să rămână bărbatul

Soacra mică i-a născut ginerelui un copil, după ce i-a însoţit pe tinerii miri în luna de miere. Cu cine a ales să rămână bărbatul

Lauren Wall, o femeie de 34 de ani din Marea Britanie, s-a căsătorit în 2004 cu Paul White, imediat după naşterea primului lor copil. În semn de recunoştinţă pentru că mama fetei, Julie, le-a plătit nunta, cuplul a invitat-o să li se alăture în luna de miere, într-o vacanţă de două săptămâni.
 
Mireasa a povestit mai târziu că relaţia apropiată dintre soţ şi mama ei nu i s-a părut niciodată suspectă, până când a descoperit în telefonul femeii câteva mesaje nepotrivite trimise între aceasta şi ginere. Mama miresei a negat iniţial totul, dar mai târziu au avut cu toţii parte de o surpriză de proporţii: femeiea, care are în prezent 53 de ani, era însărcinată, tatăl copilului fiind chiar ginerele. 
 
A urmat un divorţ, iar în iulie 2005, la exact 9 luni după luna de miere a celor doi, mama lui Lauren a dat naştere bebeluşului. În luna august, la doar o zi după ceea ce ar fi putut fi aniversarea de 1 an a tânărului cuplu, Paul s-a căsătorit cu fosta soacră. Cu excepţia fostei soţii a bărbatului, familia se declară fericită şi nu consideră că s-a greşit cu nimic.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici