Solista Florence + The Machine a suferit leziuni la nivelul coardelor vocale. Artista a anulat două concerte

Florence Welch, solista grupului britanic Florence + The Machine, a suferit leziuni la nivelul coardelor vocale şi a fost nevoită să îşi anuleze participarea la două festivaluri muzicale din Europa, a anunţat artista, miercuri, prin câteva mesaje postate pe Twitter.

202 afișări
Imaginea articolului Solista Florence + The Machine a suferit leziuni la nivelul coardelor vocale. Artista a anulat două concerte

Solista Florence + The Machine a suferit leziuni la nivelul coardelor vocale. Artista a anulat două concerte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Da, este adevărat...s-a întâmplat în sfârşit, mi-am pierdut vocea. Am suferit leziuni la nivelul coardelor vocale şi mi s-a recomandat să nu mai cânt timp de o săptămână. Am simţit ca şi cum ceva a plesnit acolo, a fost extrem de înfricoşător", a declarat cântăreaţa.

Florence Welch, în vârstă de 25 de ani, şi-a anulat participarea la festivalul Benicassim din Spania, unde trebuia să cânte joi, dar şi la festivalul Optimus Alive! din Portugalia, unde urma să cânte sâmbătă.

Cântăreaţa britanică, a cărei voce şi stil vestimentar unice au contribuit din plin la popularizarea grupului din care face parte, a spus că medicii i-au recomandat să nu mai cânte pentru o perioadă, pentru a evita producerea unor leziuni permanente. Artista nu a oferit alte detalii despre afecţiunea de care suferă.

Ulterior, Florence Welch le-a mulţumit fanilor ei de pe Twitter pentru mesajele de încurajare pe care i le-au transmis.

Grupul Florence + The Machine se afla la mijlocul turneului festivalier de vară, ce a debutat cu un concert susţinut la Festivalul Coachella, în luna aprilie. Grupul britanic are programate numeroase concerte la diverse festivaluri muzicale din America de Nord şi Europa până în luna septembrie.

În 2011, alţi doi cântăreţi celebri, Adele şi John Mayer, şi-au anulat câteva concerte din cauza leziunilor suferite la nivelul coardelor vocale.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină armonios mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop. Albumul de debut, "Lungs", lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant". Cel de-al doilea album de studio al grupului britanic, "Ceremonials", a fost lansat oficial în octombrie 2011 şi a fost bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici