Solistul trupei Suede, în deschiderea concertului Muse

Brett Anderson, solistul grupului Suede, cântă în deschiderea concertului Muse, care are loc pe 6 octombrie, în Capitală, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, informează organizatorii evenimentului.

3 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Suede, în deschiderea concertului Muse

Solistul trupei Suede, în deschiderea concertului Muse

După ce în anii '90, împreună cu Suede, a contribuit la declanşarea britpop-ului, curentul muzical al deceniului, Brett Anderson s-a întors în prim-planul industriei ca solist.

În 2004, ca urmare a încetării activităţii Suede, Brett Anderson şi Bernard Butler au trecut printr-o fericită renaştere cu noul lor proiect, The Tears, ce s-a concretizat într-un prim album de succes, intitulat "Here Come The Tears". Tot în această perioadă, Anderson a început să scrie materiale solo ca o activitate paralelă – un lucru pe care dorea să-l facă de multă vreme, ca o ambiţie personală şi profesională.

Scris şi coprodus de Anderson şi Fred Ball, mult aşteptatul său album de debut solo cuprinde 11 piese foarte melodice şi foarte personale. "Ca artist solo ai o mai mare responsabilitate. Procesul de creaţie este în esenţă acelaşi – ceva te inspiră şi scrii o piesă – dar, în Suede, Bernard era cel care scria muzica, iar eu scriam versurile şi liniile melodice. Acum eu sunt cel care le face pe toate", a declarat Anderson.

Concertul Muse şi recitalul lui Brett Anderson sunt prezentate de Orange şi produse de One Event şi Livada. Bilete pot fi achiziţionate de la magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librăriile Cărtureşti, Sala Palatului şi comandate online la Bilet.ro, TicketPoint.ro, Bilete.ro şi BLT.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici