Solistul trupei System of a Down susţine protestele din România: "Felicitări poporului român"

Serj Tankian, solistul trupei System of a Down, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol al agenţiei Al Jazeera în care se anunţa decizia Guvernului din România de a abroga ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurile penale şi a ataşat un mesaj: "Felicitări poporului român!."

12011 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei System of a Down susţine protestele din România: "Felicitări poporului român"

Solistul trupei System of a Down susţine protestele din România: "Felicitări poporului român"

"Aşa se câştigă o luptă împotriva unei legi nedrepte. Felicitări poporului român", a scris Serj Tankian pe Facebook.

Născut în Beirut, în 1967, din părinţi armeni, Serj Tankian a crescut în Liban până în 1975, când a emigrat cu familia în Los Angeles. A absolvit facultatea de marketing la California State University şi a avut propria afacere: Propriety Vertical Industry Modular Accounting Softare. În acest context a înfiinţat System Of A Down, în 1995, împreună cu trei prieteni din comunitatea armeano-americană - Daron Malakian (voce, chitară), Shavo Odadjian (chitară bass) şi John Dolmayan (tobe).

Trupa a avut un mare succes comercial şi a lansat cinci albume de studio, dintre care trei au debutat pe primul loc în topul Billboard 200. Grupul System Of A Down a fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy şi a câştigat acest trofeu cu single-ul "B.Y.O.B", la categoria "Cea mai bună interpretare hard rock", în anul 2006. Trupa şi-a luat o pauză în carieră în august 2006, dar s-a reunit în noiembrie 2010 şi a susţinut în următorii trei ani un turneu mondial. System Of A Down a vândut peste 40 milioane de albume pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici