Soluţii amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis, prezentate de fanii acestui personaj

Un număr de 12 soluţii inedite şi amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis figurează într-un top alcătuit de fanii acestui personaj de film şi de benzi desenate.

1005 afișări
Imaginea articolului Soluţii amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis, prezentate de fanii acestui personaj

Soluţii amuzante prin care Wolverine ar putea fi ucis, prezentate de fanii acestui personaj

Wolverine, considerat cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", este totodată protagonistul unui film care îi este dedicat şi care a avut premiera la sfârşitul lunii iulie. Extrem de popular în rândul persoanelor pasionate de benzi desenate şi de filme SF, Wolverine este un personaj în aparenţă indestructibil, însă fanii săi au alcătuit un top cu 12 modalităţi amuzante prin care acesta ar putea fi totuşi ucis, informează site-ul thechive.com.

"Aruncă-l în Soare!", propune un fan al acestui personaj.

"Înfometează-l!" - În aparenţă, acesta este un subiect controversat, întrucât într-un anumit număr dintr-o revistă de benzi desenate, Wolverine reuşeşte să supravieţuiască mâncându-se pe sine. "Acest lucru este însă imposibil. Este legea conservării", spun autorii acestui top insolit.

"Dă-l pe mâna lui Hulk!" - Într-un episod prezentat într-o revistă de benzi desenate, Hulk l-a rupt în două pe Wolverine şi i-a aruncat picioarele pe un munte, aflat la o distanţă de cinci mile. Wolverine a fost nevoit să se târască până la picioarele sale pentru ca acestea să îi crească la loc. A fost destul de uluit de această acţiune.

"Îneacă-l!" - "Într-una dintre reviste, personajul Sabertooth încearcă să îl înece pe Wolverine şi spune: «Mi-a venit dintr-o dată ideea că înecul ar putea fi singura metodă de a pune capăt acestui lucru. Dumnezeu ştie de ce nimeni nu s-a gândit la asta mai devreme. Cum ar putea puterea vindecătoare să repare un creier sufocat?». Ei bine, dacă ar fi putut să îl ţină sub apă suficient de mult timp sau să îl arunce la mare adâncime în ocean, ar fi existat o posibilitate foarte mare ca Wolverine să fi fost ucis", declară unul dintre fanii acestui personaj.

"Bate-l până îşi pierde cunoştinţa, imobilizează-l şi dă-i foc!" - "Va fi nevoie de 7-8 ore pentru a arde factorul lui de regenerare şi apoi restul trupului său", spune un alt fan al lui Wolverine.

"Împuşcă-l în globul ocular!", afirmă un alt fan al personajului.

"Prin telepatie, obligă-l pe Wolverine să bea Diet Coke cu mentosane!", spune un alt fan.

"Nu cumva Wolverine ar putea totuşi să moară de bătrâneţe?", se întreabă un alt admirator al acestui personaj.

"Aruncă-l într-un vulcan!", propune un alt admirator.

"Pune-l pe Protheus să îl transforme în jeleu şi apoi cere-i personajului The Blob să îl mănânce ca pe o gogoaşă cu jeleu", spune un alt fan.

"Înlocuieşte-i berea cu azot lichid", propune un altul.

"Aruncă-l într-o gaură neagră", propune un alt fan al personajului Wolverine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici