SONDAJ: David Beckham, cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie, în urma unui sondaj realizat de muzeul londonez Ripley's Believe it or Not, informează contactmusic.com.

207 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: David Beckham, cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie

SONDAJ: David Beckham, cel mai bun tată-vedetă din Marea Britanie (Imagine: Hepta)

David Beckham este căsătorit cu Victoria Beckham, fostă cântăreaţă în grupul Spice Girls, devenită ulterior designer de modă. Cei doi au împreună patru copii - trei fii şi o fiică.

Pe locul al doilea s-a clasat rockerul Ozzy Osbourne, iar poziţia a treia a revenit prezentatorului de televiziune Jonathan Ross.

Topul 5 este completat de mogulul din industria muzicală şi de televiziune Simon Cowell, clasat pe locul al patrulea, şi de cântăreţul Peter Andre, aflat pe poziţia a cincea.

În versiunea feminină a aceluiaşi sondaj, prezentatoarea de televiziune Holly Willoughby a fost desemnată cea mai bună mamă-vedetă din Marea Britanie, iar Sharon Osbourne a egalat "performanţa" soţului ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi a ocupat locul al doilea. Podiumul a fost completat de actriţa Nicole Kidman.

Pe următoarele două poziţii s-au clasat cântăreaţa Madonna şi Victoria Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici