Sonique revine în România, la Mamaia

Solista britanică Sonique, cunoscută pe piaţa muzicală şi ca DJ, va mixa vineri, într-un club din Mamaia, informează organizatorii evenimentului.

3 afișări
Imaginea articolului Sonique revine în România, la Mamaia

Sonique revine în România, la Mamaia

Pentru concertul care va avea loc în Kristal Club Mamaia, preţul unui bilet este de 20 de lei până la miezul nopţii şi 30 de lei după ora 24.00.

Sonique este numele de scenă al cântăreţei britanice Sonia Clarke. Cunoscută atât drept cântăreaţă, cât şi ca DJ, ea s-a bucurat de succes în rândul fanilor muzicii trance. Sonique a fost liderul formaţiei S'Express, iar în 2001 a câştigat Brit Award pentru cea mai bună solistă britanică.

Ea este cunoscută publicului şi pentru piesele "It Feels So Good", " Thats What Takes Me High" şi coverul "I Put a Spell on You". Ultima vizită a lui Sonique în România a fost in luna octombrie a anului trecut, când a mixat la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici