Sony a inventat aparatul foto manual

Gigantul japonez de electronice Sony a prezentat, joi, prototipul aparatului foto digital în formă de roată cu manetă, fără baterie, care permite realizarea fotografiilor după ce s-a generat suficientă energie electrică prin rotirea manuală a dispozitivului, timp de 15 secunde.

11 afișări
Imaginea articolului Sony a inventat aparatul foto manual

Sony a inventat aparatul foto manual

Aparatul seamănă cu o rotiţă pentru tăiat feliile de pizza. Un modul cu cameră este fixat pe manetă, unde este aşezat şi un buton de declanşare şi bateria, a explicat purtătorul de cuvânt din partea grupului Sony.

Pentru a vedea fotografiile realizate, este necesară conectarea la un computer a aparatului foto, care nu posedă ecran pentru că ar consuma prea multă energie electrică.

Prototipul, care nu va fi comercializat, face parte dintr-o colecţie de produse fără baterie concepută de Sony pentru a sensibiliza publicul în privinţa necesităţii de a economisi energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici