Sora actriţei Nastasia Kinski îşi acuză tatăl, actorul Klaus Kinski, că a violat-o în copilărie

Pola Kinski, sora vitregă a actriţei Nastassja Kinski şi fiica cea mare a actorului german Klaus Kinski, decedat în 1991, a spus că tatăl ei a violat-o mulţi ani, începând încă din copilărie, potrivit unui extras dintr-un interviu publicat joi în săptămânalul german Stern.

6403 afișări
Imaginea articolului Sora actriţei Nastasia Kinski îşi acuză tatăl, actorul Klaus Kinski, că a violat-o în copilărie

Klaus Kinski (Imagine: Facebook)

Actriţa în vârstă de 60 de ani, sora vitregă a celebrei Nastassja Kinski, spune că tatăl ei a abuzat-o sexual de la vârsta de 5 ani şi până la 19 ani. "Nu i-a păsat nici atunci când mă apăram, ceea ce se întâmpla adeseori, şi îi spuneam: «nu vreau». Dar nu îi păsa", a declarat Pola Kinski în acel interviu.

Pola Kinski, o renumită actriţă de teatru, înainte de a-şi găsi consacrarea şi în filme de televiziune, a vorbit pentru prima oară despre calvarul trăit în copilărie într-o carte care va apărea în curând în Germania, intitulată "Kindermund".

Ea afirmă şi că a scris această carte ca o reacţie faţă de "cultul" actual creat în jurul tatălui ei, prezentat ca un actor de geniu, mai ales pentru rolurile de psihopat pe care le-a interpretat. "Nu mai puteam să aud: «Tatăl tău! Genial! Un geniu! L-am iubit întotdeauna!». După moartea lui, această adoraţie a devenit tot mai mare", a explicat ea.

Pola Kinski, care spune că şi-a trăit copilăria într-o frică permanentă, temându-se de ieşirile violente ale tatălui ei, spune că nu a putut să îl vadă ca pe un actor: "Când l-am văzut în filme, găseam că era exact aşa cum era şi acasă".

"De fapt, a abuzat pe toată lumea. Nu i-a respectat niciodată pe ceilalţi", a adăugat ea.

Klaus Kinski, decedat în Statele Unite la vârsta de 65 de ani, a fost unul dintre actorii preferaţi ai regizorului Werner Herzog. A jucat în filme devenite celebre, precum "Nosferatu, fantoma nopţii" şi "Woyzeck". A avut trei copii, toţi deveniţi actori, din trei căsătorii diferite. Unul dintre copii este Nastassja Kinski, actriţa care s-a remarcat în filme precum "Tess", de Roman Polanski, şi "Paris, Texas", de Wim Wenders.

Nastassja Kinski s-a declarat bulversată de dezvăluirile făcute de sora ei vitregă, lăudându-i curajul, într-un interviu publicat vineri în ziarul german Bild.

"Este un moment dificil pentru mine. Sunt de partea surorii mele, o susţin. Sunt profund bulversată", a declarat pentru cel mai citit ziar din Germania cea de-a doua fiică a lui Klaus Kinski.

"Sunt mândră de forţa pe care a avut-o pentru a scrie o astfel de carte. Îi cunosc conţinutul. I-am citit cuvintele. Şi am plâns îndelung", a declarat Nastassja Kinski, în vârstă de 51 de ani.

Ea consideră că "această carte îi va ajuta pe toţi copiii, adolescenţii şi mamele care s-au temut de taţii lor şi care înghit această frică pentru a o ascunde în străfundurile sufletelor lor". Nastassja Kinski spune că sora ei vitregă este "o eroină" care "s-a eliberat de povara secretului", reamintind faptul că Pola Kinski nu este un caz izolat, pentru că "astfel de lucruri li se întâmplă multor copii din lumea întreagă, în fiecare zi", iar oamenii trebuie să intervină pentru a-i proteja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici