Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, debutează ca scriitoare

Pippa Middleton, cumnata prinţului William, va debuta ca scriitoare cu un volum despre petrecerile în familie, intitulat "Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends".

362 afișări
Imaginea articolului Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, debutează ca scriitoare

Pippa Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sora Ducesei de Cambridge a spus că volumul are ca sursă de inspiraţie afacerea familiei sale, respectiv organizarea de evenimente, informează accesshollywood.

"Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends" este o carte despre "starea de bine", după cum spune însăşi autoarea şi include sfaturi despre cum poţi organiza petreceri tematice, dar şi reţete şi ponturi pentru jocuri de societate.

Cartea va apărea la editura Penguin, în luna octombrie.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate), cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie 2011, la Londra.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici