Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un s-ar fi căsătorit

Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un s-ar fi căsătorit cu fiul unuia dintre cei mai puternici oameni din Coreea de Nord, a anunţat agenţia de presă sud-coreeană.

1525 afișări
Imaginea articolului Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un  s-ar fi căsătorit

Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un s-ar fi căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Jo Yong, sora liderului din Coreea de Nord, s-ar fi căsătorit cu fiul secretarului partidului unic nord-coreean, Choe Ryong Hae, scrie dailymail.co.uk.

”Directoarea adjunctă a departamentului comitetului central al Partidului Muncitorilor s-a căsătorit cu Choe Song, al doilea fiu al secretarului partidului”, a declarat o sursă chineză.

În fotografii difuzate de agenţia oficială nord-coreeană, Kim Jo Yong a fost văzută purtând ceea ce pare a fi o verighetă, în timpul unei vizite de anul nou la un orfelinat, alături de fratele său.

Sora lui Kim Jong-Un, în vârstă de 27 sau 28 de ani, a acces în rândurile puterii din Coreea de Nord în luna noiembrie 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici