Sora lui Mariah Carey, fostă dependentă de droguri, prostituată într-un motel

Alison Carey Scott, sora mai mare a celebrei Mariah Carey, a fost suprinsă de jurnalişti în timp ce aştepta un client într-un motel, conform publicaţiei National Enquirer.

112 afișări
Imaginea articolului Sora lui Mariah Carey, fostă dependentă de droguri, prostituată într-un motel

Sora lui Mariah Carey, fostă dependentă de droguri, prostituată într-un motel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alison a mai fost prinsă în urmă cu şase ani oferind servicii sexuale în schimbul sumei de 250 de dolari, printr-un anunţ pe internet în care spunea că are 36 de ani, este blondă şi se numeşte Denise. Conform presei americane, Alison Carey Scott, în vîrstă de 49 de ani a fost dependentă de droguri şi este infectată cu HIV.

Femeia a încercat să-şi refacă imaginea într-un interviu, spunând că nu este prostituată ci oferă doar masaj erotic: "Nu fac sex pentru bani. Sunt doar escortă şi fac masaj erotic."

Aceasta a mai afirmat şi că familia ei nu o ajută financiar, motiv pentru care trebuie să se descurce cum poate: "Nimeni nu poate să-şi dea seama câtă nevoie am de bani. Familia mea a refuzat să mă ajute. Deşi nu pare, încerc din greu să-mi refac viaţa. Nu am mai baut alcool şi nu am mai consumat droguri de 14 luni."


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici