Soţia lui Bruce Willis este din nou însărcinată

Actriţa Emma Heming, care s-a căsătorit cu Bruce Willis în 2009, ar fi însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

430 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bruce Willis este din nou însărcinată

Emma Heming şi Bruce Willis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Emma Heming este într-o stare avansată a sarcinii, potrivit unor fotografii din presă care au surprins-o, împreună cu Bruce Willis şi fiica lor, Mabel, de un an şi opt luni, la un târg al fermierilor din California, conform contactmusic.com.

De asemenea, sarcina a fost confirmată de mai multe surse, deşi un purtător de cuvânt al actorului Bruce Willis a refuzat să comenteze.

Bruce Willis a mai fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, de care a divorţat în 2000, şi are trei copii din această căsnicie: Rumer, Scout şi Tallulah.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a jucat în "Greu de pensionat 2/ Red 2" (2013), "Seducătorul fără chip/ Perfect Stranger" (2007) şi "Bruce Willis: Why the Legend Never Dies" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici