Soţia regretatului Kobe Bryant a postat un film cu primii paşi ai fiicei lor | VIDEO

Într-un videoclip postat pe Instagram, Capri, în vârstă de 11 luni, face primii ei paşi, către mama sa extaziată. "Sunt atât de mândră de tine!”, exclamă Vanessa Bryant în scurta filmare. "Ştiam că o vei face!”.

397 afișări
Imaginea articolului Soţia regretatului Kobe Bryant a postat un film cu primii paşi ai fiicei lor | VIDEO

Soţia regretatului Kobe Bryant a postat un film cu primii paşi ai fiicei lor (VIDEO)

Kobe Bryant, fostul superstar de la Los Angeles Lakers, fiica sa, în vârstă de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter din Calabasas, California, în luna ianuarie.

"Bebeluşul meu! Atât de mândru de Koko Bean", . „Capri a făcut primii ei paşi din braţele mătuşii sale, Sophie, până în braţele mele”, a scris Vanessa astăzi pe Instagram. Kobe şi Vanessa s-au căsătorit în 2001 şi ar fi sărbătorit anul acesta cea de-a 19-a aniversare a nunţii lor.
 
În afară de Capri, cuplul mai mai are încă trei fete: Natalia, Bianka şi Gianna, cunoscută sub numele de Gigi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby!!!! So proud of my Koko Bean ❤️🤩Capri took her first steps from her auntie Sophie to mama today. 🌟🎉

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

May 24, 2020 at 8:32pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici