Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor şi-a lipit pleoapele cu adeziv pentru unghii false

Frederic von Anhalt, soţul actriţei americane de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, a fost internat, marţi, într-o clinică din Los Angeles, după ce şi-a lipit pleoapele, din greşeală, cu adezivul folosit de soţia sa pentru a-şi fixa unghiile false.

32 afișări
Imaginea articolului Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor şi-a lipit pleoapele cu adeziv pentru unghii false

Soţul actriţei Zsa Zsa Gabor şi-a lipit pleoapele cu adeziv pentru unghii false (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, autoproclamatul prinţ - el a afirmat că a fost adoptat, la o vârstă adultă, de o prinţesă germană - a confundat tuburile din sala de baie, în timp ce îşi făcea toaleta matinală.

Dorind să îşi toarne câteva picături în ochi, a luat din greşeală tubul soţiei sale ce conţinea lipici pentru unghii false şi, după câteva secunde, a constatat că nu mai putea să deschidă ochii, având pleoapele lipite.

Frederic von Anhalt a fost internat într-o clinică din Los Angeles şi, potrivit AFP, urma să fie externat în cursul serii.

Prinţul în vârstă de 66 de ani cunoaşte destul de bine clinicile din Los Angeles, unde şi-a internat de multe ori soţia în ultimele luni, din cauza unor probleme de sănătate destul de grave.

În timp ce soţia sa, Zsa Zsa Gabor, în vârstă de 93 de ani, este celebră pentru aventurile din tinereţe, cel de-al nouălea soţ al ei a devenit cunoscut pentru acest lucru mai degrabă în ultimii ani.

Frederic von Anhalt a revendicat paternitatea fiicei actriţei Anna Nicole Smith, după decesul acesteia din 2007, şi s-a lansat la începutul anului 2010 în cursa electorală pentru funcţia de guvernator al statului California, retrăgându-se însă după câteva luni.

La sfârşitul lunii mai, Frederic von Anhalt a fost tranportat de urgenţă la o clinică din Los Angeles după ce a înghiţit o albină, în timp ce îşi făcea siesta pe peluza reşedinţei sale din Beverly Hills.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici