Soţul Mihaelei Rădulescu a rămas fără permis

Soţul Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, a rămas fără permis de conducere, miercuri, în aceeaşi zi în care a avut loc procesul de divorţ al celor doi, pentru că a depăşit neregulamentar tramvaiul pe strada Mircea Vodă din Capitală.

194 afișări
Imaginea articolului Soţul Mihaelei Rădulescu a rămas fără permis

Soţul Mihaelei Rădulescu a rămas fără permis (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, în jurul orei 15.00, Elan Schwartzenberg conducea un autoturism, în care se afla şi Mihaela Rădulescu, pe strada Mircea Vodă, în urma maşinii aflându-se o alta cu gărzile de corp ale vedetei şi un autoturism cu fotoreporteri.

Când au ajuns la intersecţia Bulevardul Corneliu Coposu cu strada Mântuleasa, toate cele trei maşini au depăşit neregulamentar tramvaiul, prin partea stângă.

Cele trei autovehicule au fost oprite de poliţişti, care le-au reţinut permisul şoferilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Mihaela şi soţul ei s-au prezentat, miercuri, la Judecătoria Sectorului 1, unde se judecă divorţul celor doi, instanţa fiind aşteptată să dea o soluţie în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici