Soulfly revine în România (Video)

Trupa Soulfly concertează, pe 16 martie, la Sala Polivalentă din Capitală, concertul din România făcând parte din turneul european al grupului, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii organizatorilor, Fundaţia Phoenix.

120 afișări
Imaginea articolului Soulfly revine în România (Video)

Soulfly revine în România (Imagine: www.headbangersblog.mtv.com)

Concertul trupei Soulfly, al cărei lider este Max Cavalera (ex-Sepultura), va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, începând cu ora 20.00.

Biletele pentru concertul Soulfly de la Bucureşti sunt disponibile la preţul de 75 de lei, la magazinul Muzica, în reţeaua Diverta, Germanos şi Carrefour Voiaj, şi online, pe bilete.ro, eventim.ro şi ticketpoint.ro.

În deschiderea concertului trupei Soulfly vor susţine recitaluri două trupe. Una dintre acestea, Incite, aparţine fiului vitreg al lui Max Cavalera, liderul Soulfly.

De asemenea, conform organizatorilor, există discuţii cu managementul trupei pentru un concert în deschidere al unei trupe locale.

Soulfly este o trupă trashcore, care s-a înfiinţat în 1997, în Arizona. Fondatorul trupei este Max Cavalera, care a înfiinţat Soulfly după ce a părăsit trupa Sepultura, în 1996.

Până în prezent, Soulfly a lansat şase albume de studio, printre care se numără "Soulfly" (1998), "Primitive" (2000) şi "Conquer" (2008).

Concertul din România este inclus în cea de-a doua parte a Soulfly European Conquer Tour, care va debuta pe 28 ianuarie, la Stuttgart, în Germania.

Soulfly a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2004, şi la Timişoara, în 2006.

Soulfly - "Tribe"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici