Spaniolii au ieşit la plajă odată cu relaxarea restricţiilor. Ţara nu şi-a redeschis graniţele pentru turiştii britanici

  • Plaja din Costa del Sol din Spania a fost umplută de turişti
  • Au fost redeschise restaurantele şi cafenelele de pe plajă
  • Spania nu şi-a redeschis graniţele pentru turiştii britanici
493 afișări
Imaginea articolului Spaniolii au ieşit la plajă odată cu relaxarea restricţiilor. Ţara nu şi-a redeschis graniţele pentru turiştii britanici

FOTO: Vista de la playa La Venus, en Marbella. / Mª Jesús Serrano (Marbella)

Sute de turişi spanioli s-au adunat pe plaja din Costa del Sol pentru a profita de relaxarea restricţiilor. Deşi unii au călătorit din oraşe precum Córdoba pentru a ajunge la coastă, alţi spanioli sunt încă prudenţi.

„Se pare că revenim la normalitate puţin câte puţin, şi chiar aşa am mult respect, pentru că s-au întâmplat atât de multe şi a murit multă lume, aşa că trebuie să avem grijă de noi în continuare”, a povestit Francisca Munoz, o tânără care se număra printre spaniolii veniţi la plajă. 
 
Chelnerii au deschis restaurantele şi cafenelele de pe plajă. Iar multe hoteluri au redeshis.
 
„În acest weekend suntem bine, totul este rezervat, avem totul complet şi aşteptăm să vină mai multă lume, pentru că adevărul este că avem nevoie de ei, mai mult aici, pe coastă. Cu toate restricţiile, adevărul este că suntem foarte fericiţi să vină oamenii din afară, din afara comunităţii”, spune un hotelier. 
 
Margarita del Cid crede că odată cu relaxarea, numărul turiştilor va creşte.
 
„Este adevărat că a crescut foarte mult căutarea destinaţiei noastre, chiar dacă datele nu sunt oficiale. Iar în momentul în care au relaxat restricţiile au fost mulţi din Andalusia care au ales să vină în Malaga în acest weekend”, este părerea reprezentantului local.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici