Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti

Pasionaţii de produse de lux sunt aşteptaţi la prima ediţie Special Night Out, care va avea loc joi seară, în intervalul orar 20.00 - 00.00, în trei zone importante din Bucureşti, Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

439 afișări
Imaginea articolului Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti

Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Special Night Out este cel mai mare eveniment de acest fel din România, reuşind să aducă la un loc 46 de magazine de lux, concentrate în cele trei zone de interes - Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott -, cu scopul de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie pentru shoppingul de lux.

Astfel, pentru prima oară partenere în această formulă, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit în intervalul orar 20.00 - 00.00, vor prezenta cele mai elegante şi rafinate colecţii - fie că este vorba de modă, design de interior, obiecte de autor pentru scris, produse audio-video de lux, bijuterii şi produse de înfrumuseţare -, iar cele mai multe dintre acestea vor veni cu oferte speciale la anumite produse.

Magazinele participante în proiect vor putea fi uşor recunoscute, datorită vitrinelor marcate "Special Night Out".

Iniţiativa acestui proiect a venit din partea brandurilor de lux şi, cu atât mai mult, este de apreciat numărul ridicat de magazine care au reuşit să facă posibilă implementarea primei sale ediţii. Acest lucru demonstrează, în mod clar, faptul că Bucureştiul poate deveni o destinaţie pentru shoppingul de lux.

De la o celebrare a luxului nu ar fi putut lipsi băuturile premium, motiv pentru care, în magazinele partenere, cumpărătorii vor fi răsfăţaţi cu produse de gen aparţinând unor mărci renumite.

Cei care doresc să se bucure de cât mai multe oferte sunt invitaţi să îşi planifice ruta de shopping cu mare atenţie, pentru a nu rata unele dintre cele mai interesante colecţii create de designeri celebri.

Informaţii suplimentare, precum şi o listă a magazinelor partenere se găsesc pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/SpecialNightOut?fref=ts şi https://www.facebook.com/events/331446650315634/?fref=ts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici