Specialiştii NASA sar în ajutorul lui Iron Man, emblematicul personaj din "Avengers" | VIDEO

Specialiştii NASA au sărit în ajutorul lui Tony Stark/ Iron Man, emblematicul personaj al francizei "Avengers", interpretat de Robert Downey Jr., după ce echipamentul tehnic al acestuia a fost distrus la finalul lungmetrajului "Avengers: Infinity War", potrivit mashable.com.

4629 afișări
Imaginea articolului Specialiştii NASA sar în ajutorul lui Iron Man, emblematicul personaj din "Avengers" | VIDEO

Specialiştii NASA sar în ajutorul lui Iron Man, emblematicul personaj din "Avengers"

Trailerul pentru cel mai nou film al seriei, al patrulea, "Avengers: Endgame", îl arată pe Iron Man plutind în derivă prin spaţiu, după ce, la finalul lungmetrajului precedent, eroii săi au fost reduşi la tăcere de Thanos, iar echipamentul său a fost distrus.

După ce fanii francizei au cerut ajutorul, în glumă, specialiştilor NASA, aceştia au răspuns pe platforma de micro-blogging Twitter: "Hei, @Marvel (compania producătoare, n.r.), am auzit despre ce s-a întâmplat cu Tony Stark. Părerea noastră este că primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să ascultaţi în programul de control al misiunii mesajul «@Avengers, avem o problemă»".

"Dacă el (Iron Man, n.r.) nu poate comunica, atunci recomandăm echipelor de la sol să folosească toate resursele pentru a monitoriza spaţiul şi a găsi persoana dispărută", au completat cei de la NASA.

Finalul neaşteptat al filmului "Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Infinity War" i-a lăsat pe fani în şoc, după ce mai mulţi eroi au fost ucişi.

Trailerul noului film, care va fi lansat pe 26 aprilie 2019, publicat online pe 7 decembrie, a devenit cel mai vizionat clip de promovare a unui lungmetraj din istorie, adunând 289 de milioane de vizualizări pe toate platformele în primele 24 de ore.

Anterior, recordul a fost deţinut de trailerul lungmetrajului "Avengers: Infinity War", regizat de Anthony şi Joe Russo, cu 230 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici